Most spolupracuje s Radičovou, strane chýba podobný odborník

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Radicova bugar
Zľava: Bývalá predsedníčka vlády Iveta Radičová a predseda strany Most-Híd Béla Bugár. Foto: archívne, SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 3. septembra (WEBNOVINY) – Expremiérka Iveta Radičová spolupracuje so stranou Most-Híd pri príprave návrhov v sociálnej oblasti.

Ako povedal v utorok pre agentúru SITA predseda strany Béla Bugár, niektoré návrhy prezentované Mostom-Híd sú odkonzultované s bývalou predsedníčkou vlády.

„Stretávame sa a rozprávame o sociálnych otázkach. Považujem ju za odborníčku. Rokujeme o programových otázkach v sociálnej oblasti, pretože my takých dobrých odborníkov, ako je ona, nemáme,“ uviedol Bugár. S Radičovou však nerokuje o tom, že by mala vstúpiť do strany Most-Híd.

Most-Híd pripravuje strategický materiál, ktorý bude prerokovaný na VIII. sneme strany 13. septembra ako otvorený programový dokument. Strana už predstavila dokumenty Maďarská národnostná politika, Hospodárska politika, Politika riešenia chudoby a rómska politika, Udržateľný vidiek, Právny štát, Vzdelávacia politika a Ústavný systém. Občianska vízia 2016 je strategickým materiálom Mosta-Híd, pracuje na ňom skupina odborníkov, ktorí sa s predsedom a vedením strany venujú podstatným oblastiam politického a verejného života na Slovensku.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Béla BugárIveta Radičová
Firmy a inštitúcie Most-Híd