V Bratislave sa po lejakoch zosunul svah, cestu uzatvorili

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Devin
Foto: ilustračné, SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 3. septembra (WEBNOVINY) – Devínsku cestu v Bratislave v úseku vodného zdroja Sihoť úplne uzatvorili. Dôvodom dopravnej uzávierky je zosuv svahu. Obchádzka vedie po priľahlom parkovisku. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová s tým, že na mieste sú policajti, ktorí premávku na tomto úseku usmerňujú.

„Ulica Nad Sihoťou na Dlhých Dieloch ju úplne uzatvorená pre chodcov ako aj pre motorové vozidlá. Vodičov preto žiadame, aby v danom úseku zvýšili svoju pozornosť a riadili sa pokynmi polície,“ dodala Považanová.

Hovorca mesta Bratislava Stanislav Ščepán pre agentúru SITA potvrdil, že mesto uzatvorilo tento úsek cesty, pričom v noci ho zabezpečili dopravnými značkami a vyčistili.

„Ide o zosun svahu pod komunikáciou mestskej časti Karlova Ves na cestu, ktorú spravuje hlavné mesto. Aktuálne v Karlovej Vsi zasadá štáb, ktorý problém rieši, vyhodnocuje a hľadá opatrenia, aby nedošlo k ďalšiemu zosuvu pôdy,“ informoval Ščepán s tým, že až na základe správy o aktuálnom stave komunikácie v Karlovej Vsi a následných opatrení mestskej časti, môže magistrát znovu otvoriť úsek, ktorý má vo svojej správe.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať