Košičan šoféroval so zákazom jazdiť, narazil do kolóny áut

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nehoda, zima, sneh,
Foto: shutterstock.com

KOŠICE 4. septembra (WEBNOVINY) – So zákazom jazdiť si sadol za volant Citroënu Jumper a vrazil do stojacej kolóny áut. Päťdesiatšesťročný Košičan spôsobil nehodu v stredu na Prešovskej ceste v Košiciach.

Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, vodič sa plne nevenoval riadeniu, nesledoval situáciu v cestnej premávke a narazil do Hondy Accord, ktorá stála pred ním.

Pri náraze boli poškodené aj ďalšie dve vozidlá stojace v kolóne. Nikto našťastie nebol zranený, alkohol nezistili ani jednému z vodičov. Vodič Citroënu mal zakázané jazdiť do konca tohto roku. Košičana obvinili z marenia výkonu úradného rozhodnutia. Skončil v cele a v prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročný pobyt za mrežami.

Obvinenia z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky si zase vyslúžil ďalší Košičan. Päťdesiatdvaročného Daniela na BMW 318 zastavila hliadka v stredu večer v obci Bidovce v okrese Košice-okolie. Pri dychovej skúške mu policajti namerali 1,09 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,27 promile. Zadržali mu vodičské oprávnenie a skončil v cele.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať