Dvaja Slováci sa v Holandsku stali obeťami zápalnej fľaše

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Policia holandsko
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 5. septembra (WEBNOVINY) – Dvaja Slováci sa stali obeťou Molotovovho kokteilu, v holandskom mestečku Velp im niekto hodil do izby zápalnú fľašu, obaja skončili v nemocnici. Informuje o tom televízia Markíza v relácii Televízne noviny.

Na prípad uvalila polícia embargo. Zápalná fľaša podľa informácií Markízy rozbila okno a oheň okamžite zasiahol 27-ročnú Slovenku a 41-ročného Slováka. Oboch museli hospitalizovať v centre pre popáleniny. Zamestnávateľ Slovákov tvrdí, že zrejme je to vážne. Televízii potvrdili, že pracujú v mäsiarskom priemysle.

Holandské médiá informujú o prípade ako o mimoriadnej udalosti, prípad prevzal špeciálny tím zložený z 25 vyšetrovateľov. „Došlo k incidentu, pri ktorom boli zranené dve osoby, ktorých identifikovali ako slovenských občanov, sú v ošetrení na miestnej klinike,“ povedal televízii hovorca ministra zahraničných vecí Peter Susko.

Slováci podľa Markízy bývali v ubytovni s asi 30 cudzincami zo štátov východnej Európy, vraj tam niektorí robili hluk a tak nie je vylúčené, že zápalná fľaša nebola určená Slovákom.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia