Bratislava hľadá stánky na vianočné trhy, začnú sa o mesiac

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Trhy vianoce
Foto: SITA/Diana Černáková

BRATISLAVA 22. septembra (WEBNOVINY) – V bratislavskom Starom Meste už spustili výberové konanie na predajcov stánkov na tohtoročné Staromestské vianočné trhy.

Tie sa budú konať od 21. novembra do 23. decembra na Hviezdoslavovom námestí, kde bude tento rok stáť 35 stánkov. Záujemcovia o predajný stánok môžu svoje ponuky predkladať do 13. októbra. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Starého Mesta Alexandra Obuchová.

Výška nájomného sa nezmení

Minimálna výška nájomného, ktorú môžu stánkari ponúknuť, sa oproti vlaňajšku nezmenila. Suma za prenájom stánku na občerstvenie aj tento rok začína na sume 200 eur na deň, pri stánkoch s vianočnými darčekmi je to 30 eur na jeden deň.

Ponuky môžu záujemcovia o predajné miesta na Hviezdoslavovom námestí predložiť do 13. októbra do 12:00 poštou alebo osobne na adrese Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto, Referát obchodu a služieb, Vajanského nábrežie 3, 841 21 Bratislava. Prihlášky musia byť v zalepenej obálke s označením Staromestské vianočné trhy 2014.

Každý si môže pridať prihlášku na jeden stánok

Súťažné podklady, teda tlačivo záväznej ponuky i situáciu s umiestnením stánkov, nájdu záujemcovia na internetovej stránke Staremesto.sk i na úradnej tabuli. Informácie záujemcovia môžu získať v čase úradných hodín aj v Centre služieb občanom v budove staromestského úradu na Vajanského nábreží 3.

O predajné stánky na Staromestských vianočných trhoch sa môžu uchádzať živnostníci aj právnické osoby. Každý účastník si však môže podať prihlášku len na jeden stánok, upozorňuje Obuchová. Písomná prihláška musí obsahovať presné označenie uchádzača, účel nájmu – presne špecifikovanú ponuku sortimentu a ponuku nájomného.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia