Obrazom: Nehoda v Bratislave upchala dopravu, Sitinu zavreli

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Na Lafranconi museli po hromadnej zrážke zachraňovať človeka
Hromadná nehoda troch osobných áut, mikrobusu a nákladného vozidla na moste Lafranconi. Podľa prvotných zistení polície nehodu zapríčinil vodič čierneho Opla Vectra. Bratislava, 30. september 2014. Foto: SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA 30. septembra (WEBNOVINY) – Na moste Lafranconi v smere do Petržalky v Bratislave sa v utorok stala hromadná dopravná nehoda. Na moste sa zrazili štyri osobné a jedno nákladné. Pre nehodu bol uzavretý tunel Sitina a most Lafranconi v smere do Petržalky. O 16:00 premávku opäť obnovili.

Obrazom: Na moste Lafranconi museli po hromadnej zrážke z auta vystrihovať človeka

Pri nehode sa zranilo päť ľudí, informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Jedna osoba má ťažké zranenie hrudníka, museli ju z auta vystrihovať. Dvaja ľudia utrpeli stredné ťažké zranenia hrudníka a chrbtice, ďalší dvaja ľudia majú ľahšie povrchové zranenia hlavy.

Nehoda sa stala po 14:00. „Vodiči motorových vozidiel boli na mieste podrobení dychovej skúške. Vo všetkých prípadoch mala dychová skúška negatívny výsledok,“ informuje bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Škodu na autách predbežne vyčíslili na 27-tisíc eur. Presné príčiny dopravnej nehody vyšetrujú.

Dopravná nehoda
Foto: SITA/Ján Slovák
Nehoda
Foto: SITA/Ján Slovák

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať