Polícia pátra po dôchodkyni, ktorá sa stratila na hubách

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Veronika palcova
Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 86-ročnej Veronike Palčovej z Prešova, ktorá sa stratila pri hubárčení. Foto: SITA/KR PZ Prešov

BRATISLAVA 3. októbra (WEBNOVINY) – Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 86-ročnej Veronike Palčovej z Prešova, ktorá sa stratila pri hubárčení. Naposledy ju videla dcéra, s ktorou šli na huby, v stredu okolo tretej na okraji lesa v Abranovciach (okr. Prešov).

Veronika Palčová trvale bytom na Ulici J. Borodáča 15 v Prešove, je vysoká 160 cm, štíhlej postavy, má šedivé krátke kučeravé vlasy, zelené oči, zhrbené držanie tela, slabší zrak a slabšie srdce. Naposledy mala oblečenú dlhú vetrovku striebornej farby, čierne kordové nohavice a čiernu čiapku. Mala by mať pri sebe skladaciu stoličku. O pátraní informoval Daniel Džobanik z krajskej polície v Prešove.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu nezvestnej ženy, je možné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Polícia zároveň odvoláva pátranie po 31-ročnom Dávidovi Pálenkášovi z Českej republiky, ktorý bol nezvestný od 30. septembra, muža sa podarilo vypátrať, informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie PZ Policajný zbor SR