Video: Tento spot láka ľudí vo svete na dovolenku u nás

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Tatry
Foto: ilustračné, SITA/SHELL Slovakia

BRATISLAVA 6. novembra (WEBNOVINY) – Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR) štartuje v týchto dňoch reklamnú kampaň, ktorá propaguje zimnú dovolenku na Slovensku. Pri kampani budú využité reklamné spoty v rádiách, kinoreklama, bigbordy aj online kampane na YouTube a Google. Kampaň robia na Slovensku, ale aj Poľsku, Českej republike, Rakúsku, Maďarsku či v Spojenom kráľovstve. Kampaň potrvá do konca decembra.

„V tomto roku sme vo viacerých spomínaných krajinách využili synergický efekt media mixu. Popri online kampaniach na Google a YouTube, kde sme vlani na všetkých nasadených trhoch zaznamenali veľmi vysokú sledovanosť a následne aj návštevnosť portálu www.slovakia.travel, nasadzujeme v krajinách V4 aj kinoreklamu. V Českej republike tieto aktivity podporujeme ešte reklamnými spotmi v rádiách Frekvence 1 a Evropa 2 ako aj bigbordami umiestnenými na hlavných ťahoch Prahy a okolia,“ komentovala začiatok zimnej reklamnej kampane Marta Kučerová, generálna riaditeľka SACR.

Video: Slovensko. Krajina priateľov – Zima na Slovensku (2013)

„Na Slovensku podporujeme spomínané formy kampaňou v rádiách Jemné a FUN a printovou kampaňou v 15 médiách. Vzhľadom na rozširujúce sa priame letecké spojenie s Londýnom (Poprad, Košice) sme aj v Spojenom kráľovstve vsadili na online kampane na Google a YouTube, ktoré sme posilnili aj imidžovými stranami v palubnom magazíne leteckej spoločnosti, ktorá prevádzkuje tieto lety. Na rakúskom trhu okrem online kampane inzerujeme aj v troch vlakových sprievodcoch na rakúskych tratiach, názvom www.slovakia.travel je pomenovaný medzinárodný vlak Mníchov – Viedeň – Budapešť a využívame aj video-plagáty pozdĺž trate,“ dokončila Kučerová.

Rozhlasové spoty v českých aj slovenských rádiách propagujú slovenské lyžiarske strediská, kvalitné zjazdovky a ďalšie služby ako aj relax v akvaparkoch. Avizujú aj konanie svetovej zimnej univerziády na Štrbskom Plese a Osrblí. Kinoreklama je nasadená v období mesiacov november – december. V Poľsku sa bude zimný spot premietať v siedmich mestách, v Česku a Maďarsku v troch mestách – v každej krajine vrátane siete kín v hlavnom meste. Na Slovensku sa bude spot premietať v bratislavských kinách.

Obrazom: Slovakia. Navždy najlepší priatelia.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie SACR Slovenská agentúra pre cestovný ruch