Na D2 do Stupavy havaroval kamión, na mieste sú hasiči

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kamion dialnica d1
Zrážka kamiónov na diaľnici D1 pri Beluši v smere na Bratislavu si vyžiadala jedného vážne zraneného človeka. Foto: SITA/KR PZ Trenčín

BRATISLAVA/TRENČÍN 7. novembra (WEBNOVINY) – Hasiči z Bratislavy zasahujú pri dopravnej nehode kamióna na diaľnici D2 v smere z Bratislavy do Stupavy.

Na mieste zasahuje 16 hasičov so štyrmi kusmi techniky, informovali agentúru SITA z Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Obrazom: Na diaľnici D1 sa zrazili kamióny

Vážna nehoda sa stala aj na D1

Ťažkým zranením jedného z vodičov sa vo štvrtok predpoludním skončila zrážka kamiónov na diaľnici D1 pri Beluši v smere na Bratislavu.

Päťdesiatštyriročný vodič z Ružomberku na Renaulte Midlum z dosiaľ nezistených príčin prešiel z pravého pruhu mimo cestu a narazil do zvodidiel. Prudko strhol volant vľavo, kde vošiel do dráhy 34-ročného vodiča z Dubnice nad Váhom na Scanii.

Kolízii sa nedalo zabrániť

Ten napriek prudkému brzdeniu nedokázal zrážke zabrániť a narazil ťahačom do kabíny Renaultu a následne do zvodidiel na ľavej strane. Dychová skúška ukázala, že pred jazdou nepil.

Vážne zranený vodič Renaultu fúkať nemohol, preto mu krv odobrali v nemocnici. Havária uzavrela diaľnicu na dve a pol hodiny. Škoda na autách je približne 17-tisíc eur. Ako informovala hovorkyňa trenčianskej krajskej polície Elena Antalová, príčinu nehody vyšetrujú.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia