Nový Persil DuoCaps vám prináša teraz +Pre žiarivo bielu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Persil Foto: Henkel

BRATISLAVA 10. novembra (WBN/PR) – Až 66% spotrebiteľov má skúsenosti so zašednutím bielizne*. Odteraz na to môžete zabudnúť. Nové kapsuly Persil Duo-Caps zabezpečia vášmu šatníku maximálne žiarivé farby a to vďaka novému +Pre žiarivo bielu a jasné farby.

Vaše nové +Pre žiarivo bielu

Persil DuoCaps inovuje jedinečne tvarované a účinné dvojkomorové kapsuly, určené pre to najpohodlnejšie pranie vášho oblečenia. Nové preddavkované dvojkomorové kapsuly značky Persil DuoCaps ponúkajú dokonalé riešenie vďaka účinnej kombinácii tekutého odstraňovača škvŕn a +Pre žiarivo bielu, a tak bude vaša biela bielizeň krásne žiarivá.

Vaše nové +Pre žiarivé farby

Nielen biele oblečenie má tendenciu zašednúť, ale i farebné oblečenie stráca postupom času žiaru a jas. Nové kapsuly Persil Duo-Caps prinášajú riešenie aj pre vaše farebné oblečenie vďaka účinnej kombinácii tekutého odstraňovača škvŕn a +Pre žiarivé farby. Unikátna technológia ochraňuje farby pred vyblednutím a opätovne im dodá stratený jas.

Je to tak jednoduché

Stačí vložiť Persil DuoCaps kapsulu do bubna práčky ešte pred pridaním bielizne. Po kontakte s vodou sa ihneď rozpustia a uvoľnia tak 100 % pracej sily priamo bez toho, aby zanechali zvyšky obalu.

Persil Duo-Caps je teraz k dispozícii v štyroch variantoch ako pre biele, tak aj farebné oblečenie: Regular, Color, Freshness by Silan Color a Lavender.

Nové gélové kapsuly sú v ponuke v týchto veľkostiach balení s maloobchodnými odporúčanými cenami: 6,29 € (15 ks), 11,99 € (30 ks), 14,49 € (38 ks), 19,99 € (54 ks) a 21,49 € (60 ks)

* spotrebiteľský prieskum, Nemecko, júl 2014

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia