Pyco a jeho kulinárske umenie naživo už tento týždeň!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia

BRATISLAVA 19. novembra (WBN/PR) – Pôvodom z Bratislavy, z rodiny štyroch detí a od roku 1994 vegetarián. Martin Rausch od roku 2012 učí Slovákov spôsobu ako variť zdravo, a hlavne bezmäsito, i keď jeho prax naberá na kvalite už viac ako 15 rokov. Verejnosti známy viac pod prezývkou Pyco nielen rád varí, ale i rád je. V druhej polovici mesiaca november navštívi aj banskobystrické nákupné centrum. Akcia plná varenia a ochutnávok poteší nielen každého gurmána.

Dva roky po úspešnom knižnom debute Moje jedlo pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov, z ktorej tajomstvami sa podelí aj v Banskej Bystrici. Pyco začal sériu stretnutí so svojimi fanúšikmi a čitateľmi v mesiaci október, nadväzujúc na vydanie a krst druhej časti knihy receptov.

20. novembra 2014 sa v banskobystrickej Europe SC stretne autor knihy Moje jedlo 2, plnej bezmäsitých jedál zdravého charakteru či neodolateľných dezertov, so svojimi obdivovateľmi. Fanúšikovia Martina Pyca Rauscha v banskobystrickom nákupnom centre zažijú varenie naživo! Centrálny priestor Europa Shopping Center bude lákať rôznymi vôňami, ktorým nebudete môcť odolať.

Varenie s Pycom bude prebiehať vo štvrtok od 15:00 do 18:00 hodiny. Spoločnosť mu bude robiť Silvia Horecká Plešková, známa odborníčka na makrobiotiku. Výskum vývoja našej výživy, štúdium rôznych populácií, u ktorých sa snaží identifikovať kľúčové prvky, ktoré stoja za ich zdravím, šťastím a dlhovekosťou či rozširovanie vedomostí zo stredomorskej kuchyne, špeciálne Sardínie, sú kľúčovými témami jej práce. Návštevníci budú môcť ochutnať všetky špeciality, ktoré dvojica pripraví. Ľahké a zdravé vegetariánske recepty, či dezerty pútajúce pohľad, budú pripravované priamo pred očami návštevníkov nákupného centra v Banskej Bystrici.

Turné besied a autogramiád úspešnej knihy receptov, ktorá mala byť pôvodne len originálnym darom pre priateľov, bude pokračovať ešte v niekoľkých mestách na Slovensku. Banská Bystrica ako jediné miesto z turné poteší fanúšikov špecialitou vo forme varenia naživo venovaného všetkým priaznivcom dobrého jedla a zdravej výživy.

Martin Pyco Rausch verejnosti známy ako rozhlasový či televízny moderátor, hudobný dramaturg, cestovateľ a v neposlednom rade kuchár, je absolventom hotelovej akadémie. Svoje kulinárske umenie predviedol nielen vo svojej prvotine, ale i v pokračovaní knihy s názvom Moje jedlo 2. Ako kuchár a zároveň fotograf, vydavateľ nevynímajúc, sa Pyco, samotný autor týchto dvoch publikácií, stal inšpiráciou pre tých, ktorí radi skúšajú i konzumujú jedlo z čerstvého ovocia, zeleniny a netradičných korenín. Nápadité recepty sú obohatené o postrehy a rady 37-ročného autora.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Martin Pyco Rausch