Policajti hľadajú študentku, dôchodcu epileptika a výtržníka

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Jana Biskupová
Od 4. novembra o sebe nedala vedieť 19-ročná Jana Biskupová z Košíc, po ktorej pátra polícia. Foto: SITA/KR PZ Košice

KOŠICE 1. decembra (WEBNOVINY) – Polícia žiada o pomoc pri pátraní po dvoch nezvestných a jednom hľadanom, ktorý si nepreberá súdne predvolania.

Od 4. novembra o sebe nedala vedieť 19-ročná Jana Biskupová z Košíc. O deviatej ráno odišla do školy, kam však neprišla. Jana Biskupová sa narodila 27. januára 1995, trvale býva na sídlisku Nad jazerom na Jenisejskej 12. Je 154 centimetrov vysoká, štíhla, má modré oči, hnedé vlasy po plecia. Naposledy mala na sebe modré rifle, bielu bundu, biele tenisky, zelenú koženú bundu, so sebou mala modrý batoh.

Od 10. novembra o sebe nepodal správu 71-ročný Štefan Renner, ktorý užíva lieky na epilepsiu a má problémy s vyjadrovaním. O pol druhej popoludní odišiel z trvalého bydliska na košickom sídlisku Nad Jazerom, Jenisejská 53. O päť hodín neskôr ho videli na zastávke MHD pri Auparku na Námestí osloboditeľov. Štefan Renner sa narodil 6. augusta 1943.

Štefan Renner
Foto: SITA/KR PZ Košice

Je 160 centimetrov vysoký, strednej zhrbenej postavy, má zelené oči, na ktorých zvykne nosiť dioptrické okuliare, okrúhlu tvár, prešedivené vlasy s plešinou, na ľavej strane temena hlavy mu chýba časť lebečnej kosti, čo tvorí nápadne viditeľnú preliačinu pod kožou. Na jednej ruke má staré tetovanie kotvy asi 10×8 cm. Na sebe mal čiernu prechodnú vetrovku, modré rifle, svetlo-hnedé poltopánky a čiernu plátennú šiltovku.

Pre vyhýbanie sa zatknutiu za výtržníctvo hľadá polícia 56-ročného Košičana Bartolomeja Balogha, ktorý trvale býva tiež na sídlisku Nad jazerom na Raketovej 8. Tu však už dlhšie nie je a zásielky nepreberá. Bartolomej Balogh sa narodil 13. júla 1958.

Hovorkyňa krajskej polície v Košiciach Jana Mésarová uviedla, že akékoľvek informácie o nezvestných a hľadanom treba oznámiť na ktoromkoľvek oddelení polície alebo na čísle 158. V čase od 7:30 do 15:30 v pracovných dňoch priamo na oddelenie pátrania a výjazdov OR PZ v Košiciach, telefón 09619-31073.

Bartolomej Balogh
Foto: SITA/KR PZ Košice

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia