Kampaň One by one je najmä o skutkoch

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Amway

BRATISLAVA 10. decembra (WBN/PR) – Zamestnanci a distribútori spoločnosti Amway spoločne vyzdobili vianočnou dekoráciou detský domov Nadeje v Bernolákove. Na dobrovoľníckej akcii spolupracovali s mimovládnou organizáciou Úsmev ako dar.

Do domova priviezli vianočný stromček, ozdoby, ale tiež veľa darčekov pre deti, ktoré im pomôžu spríjemniť advent. Okrem toho spoločnosť Amway darovala tiež niekoľko krabíc s pracími práškami a čistiacimi prostriedkami, a hygienické potreby.

Sme za túto pomoc veľmi radi, pretože akékoľvek rozptýlenie pre deti, zvlášť v dobe Vianoc, je pre nich veľmi dôležité,“ hovorí Mária Soboličová z organizácie Úsmev ako dar. Spoločnosť Amway spolupracuje s organizáciou Úsmev ako dar už niekoľko rokov, v roku 2014 darovala organizácii celkom 4500 EUR v hotovosti a ďalších 800 EUR vo forme výrobkov Amway.

Spoločenská zodpovednosť je súčasťou firemnej filozofie Amway od založenia v roku 1959. V roku 2003 k aktivitám v tejto oblasti pribudla aj kampaň na podporu detí One by One.

Kampaň One by One vystihujú aj nasledujúce čísla:

– Celkom sme pomohli 11 miliónom detí.

– Zamestnanci a Vlastníci podnikania Amway odpracovali 3,1 miliónov hodín dobrovoľnej práce.

– Spoločnosť Amway a Vlastníci podnikania Amway venovali deťom v núdzi 225 miliónov dolárov vo forme finančných príspevkov či výrobkov.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Amway