Šofér prešiel autom muža ležiaceho na zemi, ten neprežil

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nehoda
Foto: ilustračné, Thinkstockphotos

BRATISLAVA/ROŽŇAVA 23. decembra (WEBNOVINY) – Mladý šofér prešiel autom muža ležiaceho na zemi, ten neprežil. Tragédia sa stala v pondelok v noci na Krásnohorskej ulici v Rožňave, keď 19-ročný vodič VW Golf vchádzal do dvora rodinného domu. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, 34-ročnému Rožňavčanovi spôsobil zranenia hlavy a krku, muž zomrel na mieste. Presné okolnosti tragédie polícia vyšetruje. V prípade je začaté trestné stíhanie vo veci pre usmrtenie.

Vodič zrazil chodca, okolnosti nehody vyšetrujú

Tragická nehoda sa stala dnes približne o 5:40 na ceste z Bratislavy do Rovinky. Tridsaťjedenročný vodič Fiatu Ducato zrazil chodca, ktorý na mieste zomrel. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, vodičovi alkohol nezistili, prípadný alkohol u obeti budú zisťovať pri pitve. Zatiaľ nie je známa ani totožnosť mŕtveho. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje.

Vodič s takmer 3,5 promile vrazil do značky

Poriadne opitý šofér havaroval v pondelok pred obcou Čaklov vo Vranovskom okrese. Štyridsaťročný vodič Favoritu nezvládol zákrutu, zišiel z cesty do priekopy a ešte vrazil do značky začiatku obce. Pri nehode sa našťastie nikto nezranil. Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, vodičovi z obce Zámutov policajti namerali 1,64 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 3,42 promile. Marek skončil v policajnej cele aj s obvinením z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie PZ Policajný zbor SR