Silvestrovský beh cez bratislavské mosty bude aj tento rok

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bezec behanie
Foto: SITA/Marián Peiger

BRATISLAVA 26. decembra (WEBNOVINY) – Silvestrovský beh cez bratislavské mosty sa uskutoční aj tento rok. Ako pre agentúru SITA uviedla Michaela Velická zo Správy telovýchovných a rekreačných zariadení hlavného mesta SR (STaRZ), bežci sa môžu zaregistrovať cez internet ešte do 27. decembra.

Štartový poplatok uhradený do tohto dňa je osem eur pre prihlásených pretekárov internetom. Pretekári nad 62 rokov, účastníci do 18 rokov a ZŤP zaplatia šesť eur. Bežci sa môžu zaregistrovať aj v deň behu od 8:30 do 9:30 na štarte pretekov. Štartový poplatok bude 10 eur. Pretekári nad 62 rokov, bežci do 18 rokov a ZŤP zaplatia o dve eurá menej.

Hromadný štart bude v stredu 31. decembra o 10:00 na Dolnozemskej ceste pri Ekonomickej univerzite v bratislavskej Petržalke. Účastníci pobežia cez Prístavný most – Most Apollo – nábrežie Dunaja – Most SNP (pešia lávka do mesta) – Most SNP (pešia lávka do Petržalky) – nábrežie Dunaja – Most Lafranconi, vysvetlila Velická. „Ceny dostanú prví traja bežci v mužskej a ženskej kategórii,“ doplnila Velická.

Ako šatňa bude slúžiť autobus na štarte, ktorý prevezie veci bežcom do cieľa. Zdravotná služba bude zabezpečená v cieli a trať je nevyhnutné absolvovať s preukazom poistenca. Organizátormi 26. ročníka Silvestrovského behu cez bratislavské mosty sú STaRZ a Hlavné mesto SR Bratislava.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia