Vodička nerešpektovala červenú, skončila v nemocnici

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nehoda
Hromadná nehoda troch osobných áut, mikrobusu a nákladného vozidla na moste Lafranconi. Podľa prvotných zistení polície nehodu zapríčinil vodič čierneho Opla Vectra. Bratislava, 30. september 2014. Foto: SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA 25. decembra (WEBNOVINY) – Pravdepodobne nerešpektovanie svetelnej signalizácie je príčinou nehody, ktorá sa stala na Štedrý deň v Bratislave. Ako informovala agentúru SITA Karina Považanová z bratislavského krajského policajného riaditeľstva, okolo 14:20 na križovatke ulíc Žitná a Stolárska vodička BMW, ktorá išla smerom von z mesta, vošla do križovatky, aj keď pravdepodobne mala červenú.

V križovatke sa zrazila s Fiatom Punto, ktoré išlo po Stolárskej ulici v smere na Žitnú. Podľa lekárskych správ utrpeli obe vodičky, 39-ročná vodička vozidla Fiat Punto ako aj 35-ročná vodička vozidla BMW, ťažké zranenia. Spolujazdkyňa z BMW bola zranená ľahko.

Dychová skúška v prípade vodičky vozidla BMW požitie alkoholu vylúčila, v prípade vodičky vozidla Fiat sa urobil odber krvi. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania. Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia