Oslavy Silvestra prajú vreckárom, polícia pre nimi vystríha

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Vreckar kradez zlodej
Foto: Shutterstock

BRATISLAVA 31. decembra (WEBNOVINY) – Polícia vystríha účastníkov osláv Silvestra v bratislavskom Starom Meste pred vreckovými zlodejmi. Ako uviedol bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, občania by si mali dávať pozor na svoje osobné veci a nedávať ich na miesta, odkiaľ je ich možné ľahko odcudziť.

Polícia tiež vyzýva k zvýšenej opatrnosti tých, ktorí plánujú počas osláv používať zábavnú pyrotechniku. Majitelia motorových vozidiel by podľa Szeiffa mali byť zvlášť opatrní pri parkovaní a neparkovať na miestach, kde sa pyrotechnika obvykle používa.

Pri vstupoch do zábavných zón v meste budú usporiadatelia účastníkov osláv preventívne kontrolovať. Vstup nebude umožnený osobám zjavne pod vplyvom alkoholu či iných omamných a psychotropných látok. Cieľom preventívnych kontrol je zabrániť, aby návštevníci do areálu prinášali sklenené fľaše, rôzne tyče a zábavnú pyrotechniku, ktorou by mohli ohroziť ostatných oslavujúcich v uliciach mesta.

Oslavy príchodu Nového roku si v centre Bratislavy zároveň vyžiadajú dopravné obmedzenia. Krátko pred polnočným ohňostrojom bude pre dopravu úplne neprejazdné Vajanského nábrežie od Šafárikovho námestia po Most SNP. Obmedzenia potrvajú približne do 02:00. Polícia zároveň občanom pripomína, že ani počas Silvestra nebudú tolerovať jazdu vodičov pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia