Frešo sa chcel postaviť na tribúnu, poslanci ho nepustili

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Proti korupcii protestovali v Bratislave dve tisícky ľudí
Zľava: Nezaradení poslanci NR SR Alojz Hlina a Daniel Lipšic, predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič a predseda SaS Richard Sulík počas protestu proti korupcii zo strany vládnej strany Smer-SD a proti predsedovi vlády SR. Bratislava, 10. december 2014. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 31. decembra (WEBNOVINY) – Predseda SDKÚ-DS Pavol Frešo sa chcel postaviť na tribúnu na prvom novembrovom mítingu, ktorý organizovali niektorí opoziční politici, ale odmietli ho. Ako povedal v rozhovore pre agentúru SITA, ak politici idú medzi ľudí, je to správne.

„Na prvom mítingu sme kolegov žiadali, aby sme tam mohli vystúpiť, ale oni odmietli. Považujem to za chybu, že sa opozícia sama delí na dobrých a zlých,“ povedal Frešo. Ľudia však podľa neho mali aspoň možnosť posúdiť, či by riadenie krajiny v budúcnosti zverili do rúk Richardovi Sulíkovi, Igorovi Matovičovi, Danielovi Lipšicovi a Alojzovi Hlinovi.

Obrazom: Proti korupcii protestovali v Bratislave dve tisícky ľudí

Štvorica opozičných poslancov NR SR v novembri a decembri zorganizovala sériu mítingov v Bratislave a v Košiciach v parku pred domom bývalého predsedu NR SR Pavla Pašku. Alojz Hlina organizuje míting aj v stredu o 17:00 pred hotelom Kempinsky v Bratislave.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Alojz HlinaPavol Frešo
Firmy a inštitúcie SDKÚ-DS Slovenská demokratická a kresťanská únia – Demokratická strana