Pri nehode vyhasli dva životy, spolujazdec vypadol z auta

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kamión, nehoda, sneh
Foto: ilustračné, Thinkstock

BRATISLAVA/KOŠICE 17. januára (WEBNOVINY) – Dva ľudské životy si vyžiadala piatková dopravná nehoda pri Trebišove, kde sa zrazili Seat Ibiza s Aviou. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, nehoda sa stala okolo 16:10.

Šesťdesiatdvaročná vodička zo Sečoviec išla na Seate od Trebišova od Dopravnej ulice na nadjazd, kde odbočovala vľavo smerom na Nový Ruskov. Zatiaľ z neznámych príčin sa zrazila s Aviou, ktorú šoféroval 57-ročný vodič od Nového Ruskova smerom k obci Veľaty.

„Pri zrážke z nákladného vozidla vypadol 32-ročný spolujazdec z Trebišovského okresu, ktorý sedel na sedadle spolujazdca,“ uviedla Mésarová. Mladý muž na mieste zomrel.

Vodička Seatu podľahla zraneniam po prevoze do nemocnice. Vodič Avie sa nezranil, alkohol mu nezistili. Či pred jazdou pila nebohá šoférka, budú zisťovať pri pitve. Škody vyčíslili na dvetisíc eur na Seate a sto eur na Avii. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Na miesto privolali znalca. Pre nehodu uzavreli úsek na jeden a pol hodiny.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia