SaS chce diskutovať s verejnosťou, chystá sériu stretnutí

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Klus sas
Nový člen strany SaS, politológ a prorektor UCM v Trnave Martin Klus, počas TB strany na tému: Strana SaS predstavuje ďalšiu posilu. Bratislava, 4. december 2014. Foto: SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA 17. januára (WEBNOVINY) – SaS chce pripraviť sériu odborných diskusií s verejnosťou. Pilotné podujatie s názvom „Rozhovory o zahraničnej politike“ sa uskutoční vo štvrtok v Liberálnom dome v Bratislave.

Moderátorom diskusie bude tímlíder SaS pre zahraničnú politiku Martin Klus. Ako povedal v sobotu pre agentúru SITA, udalosti posledného obdobia ľudí polarizujú a politické strany na Slovensku tomu venujú len minimálnu pozornosť. „Dlhová kríza, ukrajinský konflikt, či najnovšie teroristické útoky v Paríži sú témy, o ktorých je nevyhnutné hovoriť s verejnosťou,” upozorňuje Klus.

SaS však nechce len diskusie o zahraničnej politike. „Denne dostávame množstvo otázok a názorov na zahraničnopolitické udalosti od sympatizantov strany. Rozhodli sme sa verejnosti poskytnúť odpovede priamo od odborníkov a veríme, že takéto stretnutia sa v SaS stanú tradíciou,” uviedla pre agentúru SITA hovorkyňa strany SaS Katarína Svrčeková.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Katarína SvrčekováMartin Klus
Firmy a inštitúcie SaS Sloboda a Solidarita