Desivý nález, v bratislavskej chatke našli telá muža a ženy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Mrtvola
Foto: Ilustračné foto: jhandersen.photoshelter

BRATISLAVA 25. januára (WEBNOVINY) – V záhradkárskej oblasti v blízkosti Rožňavskej ulice v Bratislave objavili v nedeľu krátko pred 15:00 v jednej zo záhradkárskych chatiek telo 51-ročnej ženy a 65-ročného muža.

Ako agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, ohliadajúci lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie a nariadil vykonanie pitvy. Poverený príslušník Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Presné príčiny a okolnosti smrti muža však budú podľa polície známe až po obdržaní záverov z pitvy.

Ďalšie telo neznámeho muža objavili krátko po 16:15 v unimobunke pod nadjazdom v blízkosti Kopčianskej ulice v bratislavskej Petržalke. Ako agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, ohliadajúci lekár na mieste nariadil vykonanie pitvy. Poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Presné príčiny a okolnosti smrti muža budú známe až po záveroch z pitvy.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať