Opitý vodič spôsobil na Liptove nehodu, v aute mal zbraň

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
V Novákoch otvorili česko slovenský závod na výrobu ručných zbraní
Ukážka rozobratej pištole CZ P-09 pri príležitosti otvorenia nového výrobného závodu CZ – Slovensko, ktorý je významnou investíciou podniku Česká zbrojovka na Slovensku. Nováky, 15. júl 2014. Foto: SITA/Martin Havran

BRATISLAVA/ŽILINA 27. marec (WEBNOVINY) – Opitý 33-ročný vodič predpoludním spôsobil dopravnú nehodu v katastri mesta Liptovský Hrádok v okrese Liptovský Mikuláš.

Ako informoval agentúru SITA hovorca žilinského policajného zboru Radko Moravčík, vodič s autom značky Mercedes Benz E 300 v smere od obce Hybe na Liptovský Hrádok prešiel s vozidlom mimo cesty, kde narazil do svahu. Policajti podrobili vodiča dychovej skúške, pri ktorej mu namerali 2,10 promile alkoholu v krvi a počas kontroly našli v jeho aute strelnú zbraň a rôzne časti zbraní.

Hmotnú škodu predbežne vyčíslili na tisíc eur. Polícia začala vyšetrovanie vo veci trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a trestného činu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. „Z tohto dôvodu nie je možné teraz poskytnúť bližšie informácie,“ uviedol Moravčík.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať