Sieť: Schránková vláda Smeru urobila pre ľudí príliš málo

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Radoslav Procházka
Radoslav Procházka Foto: SITA/Milo Fabian

BRATISLAVA 13. apríla (WEBNOVINY) – Schránková vláda Smeru urobila príliš málo pre ľudí, ktorí sa živia svojou prácou, povedal pri hodnotení troch rokov vlády Smeru predseda strany Sieť Radoslav Procházka. „Smer trestuhodne premrhal historickú šancu posunúť Slovensko dopredu. Na každú vec, ktorú urobí dobre, pripadá desať ďalších, ktoré Slovensku škodia,“ konštatoval Procházka.

Vládna strana podľa neho neprekročila tieň, ktorý na jej výkon vrhajú vazalské väzby z minulosti. Smutnou vizitkou kabinetu podľa lídra Siete ostáva kolabujúce zdravotníctvo a stagnujúce školstvo.

Sieť chce podľa jej predsedu po budúcoročných voľbách vymeniť Smer pri kormidle a otočiť ho k jednoduchému a funkčnému štátu. „Musí prísť nová, kompetentná a dynamická generácia verejnej služby, schopná pretvoriť štát z byrokratického molocha na jednoduchú a prehľadnú štruktúru, z ktorej budú mať občania osoh. Štát má byť pre občanov úžitkom, nie príťažou,“ dodal líder Siete.

Prioritou budúcej vlády musia byť podľa Procházku praktická pomoc rodinám s deťmi, účinný boj proti korupcii, podpora malých a stredných podnikov a rozvoj slovenských regiónov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Radoslav ProcházkaRobert Fico
Firmy a inštitúcie Vláda SR