Mladíci kšeftovali s drogami, hrozia im roky za mrežami

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Mladíci kšeftovali s drogami, hrozia im roky za mrežami
Pri minulotýždňovej domovej prehliadke našli policajti v byte u 24-ročného mladíka z Paty v okrese Galanta vrecká so sušenou rastlinou. Podľa výsledkov expertízy by sa zo zadržaného množstva dalo vyrobiť minimálne 80 dávok. Foto: SITA/KR PZ Trnava

BRATISLAVA/BARDEJOV 24. apríla (WEBNOVINY) – Obvineniam z drogovej trestnej činnosti čelí iba 20-ročný Bardejovčan. Mladý muž kšeftoval hlavne s marihuanou, ktorú predával v meste a jeho okolí.

Pri štvrtkovej domovej prehliadke policajti zaistili sušenú rastlinu a rôzne pomôcky slúžiace k užívaniu drog. Obvinenému Bardejovčanovi v prípade dokázania viny hrozí trest na tri až desať rokov. Skončil v policajnej cele a spracovaný bol aj návrh na jeho vzatie do väzby.

Vo vyšetrovacej väzbe skončil aj 24-ročný mladík z Paty v Galantskom okrese. Pri minulotýždňovej domovej prehliadke mu policajti našli vrecká so sušenou rastlinou.

Podľa výsledkov expertízy by sa zo zadržaného množstva dalo vyrobiť minimálne 80 dávok, informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Obvinený muž bol už v minulosti odsúdený za drogy. V prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami 10 až 15 rokov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať