Obľúbená lotéria Eurojackpot mieri na Slovensko

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Tipos
Foto: SITA/Gabriel Kuchta
Tipos
Foto: TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s

BRATISLAVA 23. mája (WEBNOVINY) – Zástupcovia spoločnosti Tipos potvrdili, že obľúbená hra Eurojackpot by sa mala dostať v októbri aj na Slovensko.

„Sme veľmi radi, že Eurojackpot si všetci hráči a priaznivci spoločnosti Tipos budú môcť zahrať s najväčšou pravdepodobnosťou už v októbri tohto roka. Mimochodom, veľmi nás teší, že doteraz najvyššia výhra v histórii Eurojackpotu bola vyplatená práve v susednej Českej republike, ktorá sa do projektu zapojila len v októbri 2014. Manažment našej spoločnosti v súčasnosti veľmi intenzívne pracuje na tom, aby sme splnili všetky náročné požiadavky pre vstup do tejto hry. Veríme, že integračné testy prebehnú úspešne, a pevne dúfame, že ďalší multimilionár bude práve zo Slovenska,“ uviedol predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Tipos Ján Barczi.

Lotéria Eurojackpot

sa v súčasnosti hrá v 16 krajinách. Losovanie sa koná každý piatok večer vo fínskych Helsinkách. Nedávno sa tipujúcemu z Českej republiky podarilo získať spomínanú najvyššiu výhru 2 466 000 000 českých korún (v prepočte približne 90 miliónov eur).

Informácie agentúre SITA poskytol hovorca spoločnosti Tipos Rastislav Čépe.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Rastislav Čépe
Firmy a inštitúcie TIPOS, a.s.