Zmajkovičová predáva šaty. Čo je za tým?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Renáta Zmajkovičová predáva šaty.
Renáta Zmajkovičová predáva šaty. Foto: archív

BRATISLAVA 27. mája (WEBNOVINY) – Politička Renáta Zmajkovičová (Smer-SD) predáva šaty v aukcii. Dôvodom však nie je nedostatok peňazí, ani záujem opustiť politické vody a venovať sa módnemu návrhárstvu. Zmajkovičovej ide o charitu.

Renáta Zmajkovičová predáva šaty.
Foto: archív

Šaty, ktoré dala do aukcie sama navrhla. Kúpila si na ne látku. „Tieto šaty mi priniesli veľa radosti. Je to môj koníček, malý koníček, ktorý čaká na svoj čas – hrať sa s látkami, čipkami, kombinovať farby a skúšať, čo s čím možno dať dokopy,“ povedala politička pre portál Wwebnoviny.sk. Šaty v aukcii ušila Veronika Hložníková. Aukcia potrvá mesiac. Vyvolávacia cena je 450 eur.

Výťažok aukcie poputuje pre mladého atléta Mareka, ktorý Zmajkovičovú oslovil so žiadosťou o finančnú pomoc. Ten sa nominoval na majstrovstvá sveta v atletike do 17 rokov, ktoré budú v Kolumbii. „Rozhodla som sa všetky vydražené peniaze za moje mediálne známe šaty venovať práve na Marekove výdavky, spojené s jeho účasťou na majstrovstvách sveta v atletike, v zahraničí pri reprezentovaní našej krajiny,“ povedala Zmajkovičová.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Renáta Zmajkovičová