Detský deň v AAA AUTO plný zábavy a spevu Petra Cmorika

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: AAA Auto

BRATISLAVA 27. mája (WBN/PR) – Spoločnosť AAA AUTO pripravuje pre svojich zákazníkov milé prekvapenie v podobe Detského dňa, ktorý sa uskutoční v nedeľu 31. 5. 2015 na bratislavskej pobočke na Panónskej ceste. Ockovia a maminky si budú môcť pokojne prehliadnuť pobočku a ponuku najväčšieho predajcu jazdených automobilov, zatiaľ čo ich deti si zatiaľ užijú veľa zábavy pod dozorom skúsených animátorov a k tomu im zaspieva Peťo Cmorik.

Vďaka našim zákazníkom sa naša spoločnosť drží na špičke predaja jazdených automobilov už viac ako 23 rokov, preto neustále vylepšujeme naše služby a snažíme sa spríjemniť im každú chvíľku v našom autocentre. Už teraz máme na všetkých našich pobočkách inštalované detské kútiky, čo výrazne pomohlo rodičom s deťmi, pretože už nemusia riešiť, kam s ratolesťami, keď si potrebujú vybrať auto pre svoju rodinu,“ uvádza generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová. „Radi by sme našich zákazníkov potešili ešte viac, a preto sme na niekoľkých pobočkách pripravili Detský deň nielen pre deti, ale aj pre hravých dospelých,“ dodáva.

Detský deň začne o 12:00 hod. dielňami pre šikovné ruky a súťažami pre všetkých. Peťo Cmorik príde zaspievať o 15:00 a až do 18:00 budeme pokračovať zábavnými hrami, kde bude zdatne asistovať aj klaun.

AAA AUTO pripravuje 31. 5. 2015 Detský deň nie len na bratislavskej pobočke na Panónskej ceste 39, ale aj na pobočkách v Prahe a Piasecznu. Spoločnosť má v pláne postupne pripraviť podobné akcie pre svojich zákazníkov a ich rodiny aj na ďalších pobočkách vo všetkých štyroch krajinách, kde pôsobí.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie AAA Auto