O kvapku lepší golfisti sa stretli na piatom ročníku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
O kvapku lepší golfisti sa stretli na piatom ročníku.
Kvapka Nádeje Golf Cup-u aby opäť pomohli detskej onkológii. Foto: NADÁCIA KVAPKA NÁDEJE

BRATISLAVA 27. mája (WBN/PR) – Ani nepriaznivá predpoveď počasia nezabránila golfistom, ktorý sa rozhodli podporiť benefičný projekt nadácie Kvapka Nádeje, aby sa v sobotu 23. júna 2015 stretli v Golf Resorte Black Stork Veľká Lomnica. Nakoniec aj nebo podporilo túto vydarenú charitatívnu akciu a počalo s dažďom až po ukončení turnaja, na ktorom sa osobnosti spoločenského, kultúrneho a ekonomického života, spojili v snahe byť O KVAPKU LEPŠÍ a pomôcť vytvoriť O KVAPKU LEPŠIE podmienky pre deti s onkologickými ochoreniami.

Benefičný golfový turnaj, Kvapka Nádeje Golf Cup 2015, nad ktorým láskavo prijal záštitu a aj svojou osobnou účasťou podporil, minister spravodlivosti SR Tomáš Borec, sa stal stabilnou súčasťou športovo-spoločenského programu pre všetkých O KVAPKU LEPŠÍCH golfistov.

Ako je už dobrou tradíciou, svojou osobnou účasťou golfový turnaj a činnosť Nadácie Kvapka Nádeje podporili okrem zástupcov popredných ekonomických subjektov, aj známe osobnosti z oblasti kultúry a športu, okrem iných: Richard Lintner, Peter Sklár, Štefan Skrúcaný, Dagmar Dianová, Ján Bakala, Robert Petrovický, Martin Bendik a iní.

V tomto benefičnom turnaji išlo prioritne o pomoc detským onkologickým pacientom a prejavenie podpory Nadácii Kvapka Nádeje, ktorá od roku 2010 významne pomáha detskej onkológii na Slovensku a prostriedky, získané prostredníctvom benefičných aktivít prospeli k otvoreniu a dovybaveniu novej modernej Transplantačnej jednotky kostnej drene, ako aj nových ambulancií na vysokodávkovú fototerapiu na Klinike detskej hematológie a onkológie Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou Bratislava – Kramáre.

O kvapku lepší golfisti sa stretli na piatom ročníku.
Foto: NADÁCIA KVAPKA NÁDEJE

Milou súčasťou programu turnaja bola návšteva detí z rekondičného tábora, ktorý Nadácia Kvapka Nádeje organizuje pre pacientov Transplantačnej jednotky kostnej drene v Bratislave. Deti mali možnosť stráviť deň plný animačného programu v areáli golfového ihriska, ale aj zoznámiť so štedrými darcami a osobnosťami, ktoré nezištne prispievajú na charitatívne aktivity nadácie Kvapka Nádeje, určené na podporu týchto statočných detí. Programom opäť sprevádzal populárny moderátor a neprekonateľný vtipkár Slávo Jurko a okrem športových aktivít sa mohli deti priučiť umeniu pod vedením prominentných umelcov akademického maliara Alexeja Vojtaška, akademického sochára Juraja Čuteka a Gordany Turuk.

Účastníci turnaja, si užili nie len skvelé golfové výkony, ale aj bohatý sprievodný program, ktorý vyvrcholil zábavným vyhlásením výsledkov, ktoré samozrejme neboli v tomto prípade tým najdôležitejším parametrom úspechu podujatia.

Partnermi golfového turnaja boli Motor Car Poprad s.r.o., EUBOIA, s&t, Micropix, SK Synklad, Topec, Chivas, TATRATEA, DM, Amundsen, Exisport, Willmark, SOIM-Lheraud, Vino Hruška, Mattoni, ExiSport, GOLF SKGA, Prostaff a Slovak Productions.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Martin BendíkRichard LintnerRóbert PetrovickýŠtefan SkrúcanýTomáš Borec