Vodič narazil pri Bratislave do stromu, zraneniam podľahol

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Dopravná nehoda
Nehoda sa stala krátko po 5:00, na mieste zasahovali aj hasiči. Foto: SITA/KR PZ Nitra

BRATISLAVA 29. mája (WEBNOVINY) – Smrťou 36-ročného vodiča sa skončila piatková ranná dopravná nehoda medzi Mostom pri Bratislave a bratislavskou mestskou časťou Vrakuňa.

Ako agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, vodič Škody Fabia z doposiaľ nezistených príčin zišiel mimo cestu a narazil do stromu. Utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Nehoda sa stala krátko po 5:00, na mieste zasahovali aj hasiči. Presné príčiny dopravnej nehody polícia vyšetruje.

Ďalšia dopravná nehoda sa stala v piatok o 13:00, keď sa na ceste prvej triedy v smere Levoča – Spišský Hrhov zrazili tri autá, poľská dodávka a autobus s rumunskými turistami, medzi ktorými bolo 24 detí a 17 dospelých. Pri nehode sa zranili dvaja ľudia, ako agentúru SITA informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik, išlo o členov posádky dodávky s poľskou štátnou poznávacou značkou.

Podľa Džobanika sa nikto z nich nezranil, v poriadku sú aj vodiči osobných vozidiel. Na mieste je neprejazdný jeden jazdný pruh a premávku tam riadi polícia striedavo v obidvoch smeroch.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať