Vodiči pozor, v Žiline na vás čakajú dopravné obmedzenia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Most Zlatné uzavreli, opravy potrvajú mesiace
Práce na uzavretom moste Zlatné pri Strečne budú prebiehať až do 15. novembra 2014. Pre rekonštrukciu úplne uzavrú most Zlatné na ceste I/18 v katastri obce Strečno a Mojšova Lúčka. Strečno, Žilina, 3. jún 2014. Foto: SITA/Milo Fabian

BRATISLAVA 29. mája (WEBNOVINY) – Cesta I/18 v katastrálnom území Martin – Sučany bude v sobotu 30. mája od 7:00 do 12:00 čiastočne uzavretá. Dôvodom čiastočnej uzávierky je vytvorenie úseku pre skúšanie materiálov určených na vodorovné dopravné značenie ciest. Agentúru SITA o tom informoval hovorca žilinského policajného zboru Radko Moravčík.

Doprava bude vedená v smere od Martina na Ružomberok po náhradnej obchádzkovej ceste vpravo od cesty I/18 cez priemyselnú zónu Sučany. Doprava bude presmerovaná v okružnej križovatke na obchádzkovú trasu vyznačenú prenosným dopravným značením. V smere od Ružomberka na Martin bude doprava vedená po ceste I/18 pri znížení najvyššej povolenej rýchlosti na 50 km/h.

Vodičov žiadajú o rešpektovanie dočasných značiek

„Polícia žiada vodičov motorových vozidiel o zvýšenú pozornosť v tomto úseku, trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie dočasného dopravného značenia,“ uviedol Moravčík.

Pre športové podujatie bude od 30. mája od 7:00 do 31. mája do 17:00 úplne uzavretá aj cesta III/2035 (III/520001) medzi obcami Belá – časť Kubíková a Lutiše v Žilinskom kraji v dĺžke 2 200 metrov. „Premávka bude presmerovaná cez Žilinu, Kysucké Nové Mesto a Krásno nad Kysucou po cestách II/583, II/583A, I/11 (E 75) a II/520,“ agentúru SITA o tom informoval hovorca žilinskej polície Radko Moravčík.

Nad Dolným Kubínom rekonštruujú cestu

Dopravné obmedzenia na hlavnom ťahu ponad Dolný Kubín potrvajú do konca októbra. Slovenská správa ciest kompletne zrekonštruuje takmer 4,5-kilometrový úsek cesty I/59 od Medzihradného po Kňažiu.

Premávka je dočasným dopravným značením usmernená do jedného jazdného pruhu so šírkou minimálne tri a pol metra a riadená semaformi, prípadne vedená v dvoch zúžených pruhoch so šírkou tri metre. Podľa potreby dopravu riadia aj cestári. Počas prvých dvoch dní sa výraznejšie kolóny na dolnokubínskom nadjazde netvorili.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať