Politička Zmajkovičová predala šaty, hádajte za koľko

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Renáta Zmajkovičová predáva šaty.
Renáta Zmajkovičová predáva šaty. Foto: archív

BRATISLAVA 27. júna (WEBNOVINY) – Politička Renáta Zmajkovičová (Smer-SD) vydražila svoje šaty v aukcii predáva šaty v aukcii. Dôvodom prečo ich predávala, však nebol nedostatok peňazí, ani záujem opustiť politické vody a venovať sa módnemu návrhárstvu. Zmajkovičovej išlo o charitu.

Renáta Zmajkovičová predáva šaty.
Foto: archív

Šaty, ktoré dala do aukcie, sama navrhla. Kúpila si na ne aj látku. „Tieto šaty mi priniesli veľa radosti. Je to môj koníček, malý koníček, ktorý čaká na svoj čas – hrať sa s látkami, čipkami, kombinovať farby a skúšať, čo s čím možno dať dokopy,“ povedala politička pre portál Wwebnoviny.sk. Šaty v aukcii ušila Veronika Hložníková.

Aukcia šiat trvala mesiac. Vyvolávacia cena bola 450 eur. Cena v aukcii sa vyšplhala na 1 550 eur. Výťažok aukcie poputuje pre mladého atléta Mareka, ktorý Zmajkovičovú oslovil so žiadosťou o finančnú pomoc. Ten sa nominoval na majstrovstvá sveta v atletike do 17 rokov, ktoré budú v Kolumbii. „Rozhodla som sa všetky vydražené peniaze za moje mediálne známe šaty venovať práve na Marekove výdavky, spojené s jeho účasťou na majstrovstvách sveta v atletike, v zahraničí pri reprezentovaní našej krajiny,“ povedala Zmajkovičová.

Renáta Zmajkovičová
Foto: archív

Politička poďakovala všetkým dražiteľom, ale predovšetkým Róbertovi, ktorý aukciu vyhral a tak podporil čiastkou 1 550 eurE okrem Mareka aj ďalších športovcov. „Šaty osobne zabalím a pošlem na adresu víťaza,” dodala.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Renáta Zmajkovičová