Obrazom: Mladík čelne narazil do autobusu, ten sa prevrátil

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Mladík čelne narazil do autobusu, ten sa prevrátil
Na ceste neďaleko obce Jastrabá v okrese Žiar nad Hronom nabúral v pondelok 29. júna 18-ročný vodič Škody Felicie do autobusu. Pri nehode sa zranilo sedem ľudí, z toho štyria ťažko. Vodič osobného auta po výjazde z pravotočivej zákruty prešiel do protismeru a zrazil sa s protiidúcim autobusom. Po náraze zišiel autobus z cesty a prevrátil sa nabok. Foto: SITA/KR PZ Banská Bystrica

BRATISLAVA/ŽIAR NAD HRONOM 30. júna (WEBNOVINY) – Sedem ľudí, z toho štyria ťažko, sa zranili pri nehode autobusu a Škody Felicie v pondelok krátko po 15:00 na ceste neďaleko obce Jastrabá v okrese Žiar nad Hronom.

Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, osobné auto, za volantom ktorého sedel 18-ročný mladík, smerovalo od Jastrabej na Trnavú Horu.

Obrazom: Osobné auto sa čelne zrazilo s autobusom

Podľa doterajších informácií vodič po výjazde z pravotočivej zákruty prešiel do protismeru a zrazil sa s protiidúcim autobusom. Po náraze zišiel autobus z cesty a prevrátil sa nabok.

Pri nehode sa vážne zranila posádka Felicie, 18-ročného Teodora previezli do zvolenskej nemocnice, jeho 14-ročnú spolujazdkyňu previezol vrtuľník do banskobystrickej nemocnice a s ťažkými zraneniami skončil aj ďalší spolujazdec, 17-ročný Dávid.

V čase zrážky sa v autobuse nachádzalo 10 osôb. Jedna sa zranila ťažko a tri utrpeli ľahké zranenia. Celková škoda na vozidlách je približne 10 500 eur. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia vyšetrujú. V prípade je začaté trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví.

Mladík čelne narazil do autobusu, ten sa prevrátil
Foto: SITA/KR PZ Banská Bystrica

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať