Mladík obiehal cez plnú čiaru, vodička zomrela na mieste

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Honda sa čelne zrazila s kamiónom, vodič nemal šancu prežiť
Jeden ľudský život si vyžiadala čelná zrážka osobného auta s kamiónom. Foto: SITA/KR PZ Žilina

BRATISLAVA/PRIEVIDZA 7. júla (WEBNOVINY) – Tragická nehoda sa stala v utorok krátko po 06:00 pred Novákmi, pri križovatke na Nitrianske Rudno. Ako agentúru SITA informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, 54-ročná vodička Citroënu C3 chcela odbočiť na parkovisko reštaurácie.

Dvadsaťtriročný vodič Peugeotu Boxer, ktorý obiehal cez plnú čiaru, narazil do Citroënu. Jeho vodička zomrela na mieste. Mladému šoférovi alkohol nezistili. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje, hľadajú aj svedkov tragickej zrážky. Akékoľvek informácie môžu poskytnúť aj anonymne na linke 158.

Vodička nezvládla riadenie, zranila sa celá posádka
Foto: SITA/KRPZ Žilina

Ďalšia nehoda sa stala v utorok v noci v Kráľovej Lehote v okrese Liptovský Mikuláš. Auto skončilo v kanáli, pri nehode sa zranila štvorčlenná posádka VW Golf.

Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, 29-ročná vodička pri vjazde do obce prešla do protismeru, vbehla do kanála a čelne narazila do betónového mostíka. Vodička je ťažko zranená a zranili sa aj jej traja spolujazdci. Všetci sú v nemocnici. Vodičke zobrali krv na zistenie prípadného alkoholu. Škody na aute odhadli na 3000 eur.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia