Politička Zmajkovičová sa opaľovala hore bez

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Zmajkovičová
Renáta Zmajkovičová Foto: archív

BRATISLAVA 8. júla (WEBNOVINY) – Politička Renáta Zmajkovičová (Smer-SD) sa nezdá. Opaľovala sa hore bez. Fotografiu zverejnila na sociálnej sieti.

Priatelia, ešte jeden deň horúčav a príde vraj ochladenie. Chcem tomu veriť. No dnes som aj ja vyzliekla kostým a minimalizovala oblečenie a spomalila som. Veď aj spomalenie patrí k životu,“ okomentovala svoju pózu poslankyňa slovenského parlamentu.

Zmajkovičovú ohlas na ňou zverejnenú fotku prekvapil. „Fúha, aký ohlas môže spôsobiť jedna fotka. Jedným vadí, že ležím na dvoch lehátkach!!! Vraj mi nestačí jedno. A čo si myslia, že osoba čo ma fotila pri opaľovaní stála,“ opýtala sa politička na sociálnej sieti.

Novinári podľa nej celý deň riešia kto, kedy, kde fotil a či to bolo vhodné. „Čo je vhodné a čo nevhodné? Myslíte si, že je vhodné, keď Vás paparacujú médiá, alebo okoloidúci a bez vášho vedomia a povolenia fotky uverejnia? Osoba, ktorá bola so mnou ma odfotila a ja som sa rozhodla, že túto fotku dobrovoľne uverejním na osobnom profile a tak ušetrím všetkým letným paparazzom prácu,“ uzavrela story o fotografii hore bez poslankyňa Smeru-SD.

Vzhľadom na vulgaritu a nekorektnosť mnohých príspevkov k tejto téme nie je možné k článku pridávať komentáre.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Renáta Zmajkovičová