Vodič prešiel do protismeru, zrážku s nákladiakom neprežil

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Thinkstock

BRATISLAVA 8. júla (WEBNOVINY) – Na výjazde zo Žiliny smerom na Bratislavu prešiel do protismeru 62- ročný vodič osobného auta Ford Focus a zrazil sa s oproti idúcim nákladným vozidlom Praga V3S, ktoré viedol 60-ročný vodič. Vodič osobného auta na mieste nehody zomrel.

Vodiča nákladného vozidla previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice. Jeho spolujazdec utrpel ľahké zranenia. Okolnosti dopravnej nehody vyšetruje polícia. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa žilinskej polície Jana Balogová. Polícia opätovne vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky, aby zodpovedne pristupovali nielen k svojim životom, ale aj k životom ostatných.

Iná vážna nehoda sa stala v stredu ráno na diaľnici D1 v smere na Trnavu, pri výjazde na Bučany. Zasahovať museli aj leteckí záchranári. Vodič Fiatu Ducato narazil do odstaveného kamióna.

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, náraz dodávku odhodil do mostného piliera. Zranili sa tri osoby, jednu z nich musel do nemocnie prevážať vrtuľník. Vodičom alkohol nezistili. Diaľnica bola na krátky čas neprejazdná. Policajti nehodu na mieste dokumentujú.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať