Horúčavy sú spať, Bratislavčanov schladí cisterna

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bratislavu v horúčavach schladí cisterna s pitnou vodou
Cisternu s pitnou vodou umiestnili na Hlavnom námestí v Bratislave. Magistrát reaguje na vysoké teploty a má pomôcť obyvateľom a návštevníkom Bratislavy, aby dodržiavali pitný režim. Bratislava, 10. jún 2014. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 28. augusta (WEBNOVINY) – Horúčavy sa na niekoľko dní opäť vracajú, na Hlavnom námestí v Bratislave bude preto pristavená cisterna s pitnou vodou. Ako agentúru SITA informovala Katarína Kohútiková z bratislavského magistrátu, cisterna s pitnou vodou bude ľuďom k dispozícii od soboty 29. augusta do pondelka 31. augusta v čase od 11:00 do 17:00.

Najbližšie dni nás čaká horúce letné počasie. Veľmi teplo má byť v piatok a aj v sobotu, cez deň sa teploty môžu vyšplhať na 27 až 33 stupňov Celzia, v nedeľu môže byť až 34 stupňov. Horúčavy budú pokračovať aj v pondelok, cez deň by malo byť 30 až 35 stupňov. Na prvý septembrový deň predpovedajú meteorológovia 28 až 34 stupňov. Informuje o tom Slovenský hydrometeorologický ústav na svojej internetovej stránke.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia