Autobus plný detí sa v Nitre zrazil s dvomi kamiónmi

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Pri Svätom Jure tragicky havaroval autobus
Havária autobusu na ceste zo Svätého Jura do Bratislavy. Nehoda sa stala okolo 10:25 a autobus sa pri nej prevrátil. Pri dopravnej nehode zasahujú bratislavskí a pezinskí hasiči. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 5. septembra (WEBNOVINY) – S autobusom plným detí sa v sobotu v Nitre zrazili dve nákladné vozidlá. Po nehode skončilo s ľahkými zraneniami v nemocnici deväť detí. O život prišiel 60-ročný muž z Nitry, vodič jedného z z nákladných áut. Nehodu zrejme spôsobil vodič druhého nákladného auta, ktorý pri vychádzaní z vedľajšej cesty nedal prednosť autobusu plnému detí, ktorý išiel po hlavnej.

Ako ďalej agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, po náraze autobus vyšiel do protismeru, kde narazil do stojaceho nákladného auta. Práve vodič tohto auta pri nehode zomrel. Alkohol u vodiča autobusu ani nákladného auta policajti nezistili, škoda na vozidlách zatiaľ vyčíslená nebola.

Dopravná nehoda sa stala v sobotu ráno na Cabajskej ceste pri výjazde z Nitry na cestu R1 smerom na Šaľu. V autobuse sedelo 31 detí a šiesti dospelí, viezli sa na športové podujatie. Cesta je už prejazdná a bez ďalších obmedzení. Informovalo o tom Operačné stredisko KR PZ v Nitre.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať