Nehoda v Bratislave, električka zatlačila auto na stĺp

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zo stanice v Bratislave jazdia dočasne električky
Pohľad na električku na obratisku na Hlavnej stanici Bratislava. Dopravný podnik Bratislava spustil skúšobnú prevádzku električkových liniek 1 a 2 na hlavnú stanicu len pár dní pred komunálnymi voľbami. Bratislava, 11. november 2014. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 18. septembra (WebNoviny.sk) – Dopravu v hlavnom meste v piatok ráno skomplikovala nehoda, ktorá sa stala na Námestí slobody.

Krátko pred 07:00 sa tu zrazila električka s autom. Vodič Škody Octavia chcel odbočiť na Mýtnu ulicu a vošiel do dráhy električke č. 2. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, vodiča osobného auta previezli na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc, vodič električky ani cestujúci neboli zranení.

Alkohol ani jednému šoférovi nezistili. Škody na električke odhadli na 5000 eur, na aute na 4000 eur. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia vyšetrujú. Na mieste zasahovali aj hasiči. Električky na Hlavnú stanicu nejazdili a odklonené boli aj autobusy liniek 31, 39 a 94.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať