V prípade rozštvrteného muža obvinili aj mladú ženu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Krimi vrazda krv noz
ilustračné foto Foto: Shutterstock

BRATISLAVA 23. septembra (WebNoviny.sk) – V prípade brutálnej vraždy 44-ročného muža, ktorého časti tela 9. júna našli rozštvrtené popri cyklotrase v blízkosti bratislavského Prístavného mosta, padlo ďalšie obvinenie.

Zo zločinu vraždy obvinili Dušana a Máriu z Bratislavy

Po 38 hodinách od zistenia totožnosti obete zo závažného zločinu vraždy obvinili 30-ročného Dušana z bratislavského Ružinova a od stredy za spolupáchateľstvo pri tomto ohavnom čine čelí aj 24-ročná Mária R. z Bratislavy.

Podľa doterajšieho vyšetrovania Bratislavčana zavraždili 1. júna na Miletičovej ulici v Bratislave. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, pod prísľubom sexu ho Mária zlákala do pivničných priestorov. Počas orálneho sexu čakal v pivnici ukrytý Dušan, muža napadol kuchynským nožom a sekáčom na mäso, vtedy sa k nemu pripojila aj Mária.

Muža dobodali početnými ranami na smrť

Muž zomrel na následky mnohopočetných bodných a bodnorezných rán na rôznych častiach tela. V nasledujúcich dňoch spoločne časti tela povynášali medzi Prístavný most a hrádzu pri cyklotrase.

Po náleze všetkých častí tela sa obeť podarilo stotožniť. V utorok 16. júna zadržali policajti Dušana O., ten sa pod ťarchou dôkazov k činu priznal. Obvinený je stíhaný väzobne a rovnako aj v prípade Márie vyšetrovateľ spracuje návrh na jej vzatie do väzby.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie PZ Policajný zbor SR