Ozborejený muž lúpil v banke na Kramároch, hľadá ho polícia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kuklaci zbran strelba lupez
ilustračné foto Foto: Shutterstock

BRATISLAVA 25. septembra (WebNoviny.sk) – Ozbrojený páchateľ, ktorý predpoludním lúpil v banke na Stromovej ulici na bratislavských Kramároch, si odniesol takmer 4900 eur. V tom čase boli v banke dvaja klienti, nikomu sa nič nestalo.

Páchateľ ušiel smerom na Limbovú ulicu. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, muž mal 35 až 40 rokov, vysoký bol asi 180 cm, maskoval sa slnečnými okuliarmi a mal na hlave kapucňu.

Oblečenú mal modrú vetrovku s červenou výšivkou slona, modré rifle a obuté mal hnedé tenisky. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri jeho vypátraní, možno oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Chronológia lúpeží bánk v roku 2015:

14. januára

Ozbrojený páchateľ lúpil krátko pred 17:00 v banke na Komárnickej ulici v bratislavskom Ružinove. Lúpež sa zaobišla bez zranení.

27. januára

Neznámy páchateľ krátko pred 17:00 prepadol pobočku banky na Kazanskej ulici v Bratislave. Pod hrozbou použitia neznámej zbrane si z pobočky odniesol približne 1000 eur. Lúpež sa zaobišla bez zranení.

26. marca

Ozbrojená žena lúpila predpoludním v šamorínskej banke. Na pracovníčku mierila zbraňou, no z pobočky odišla bez peňazí. Pri prepade nebol nikto zranený.

10. júla

Páchateľ vyzbrojený nožom lúpil o 13:30 v banke na Košickej ulici v Bratislave. Odniesol si 6110 eur. V septembri z tohto činu polícia obvinila 44-ročného Petra z okresu Piešťany.

21. júla

Maskovaný muž krátko po 15:30 prepadol pobočku Slovenskej sporiteľne v Žiari nad Hronom. Pri prepade nikoho nezranil, škody presiahli 300 eur. Páchateľa, 38-ročného muža zo Žiaru nad Hronom, polícia zadržala na druhý deň.

28. júla

Krátko pred 21:00 prišiel do banky v obchodnom centre na Ivanskej ulici v Bratislave ozbrojený maskovaný muž. Pracovníčke pohrozil použitím zbrane, odniesol si asi 640 eur. Hneď po čine 34-ročného Juraja policajti zadržali na vonkajšom parkovisku.

25. septembra

Ozbrojený páchateľ lúpil predpoludním v banke na Stromovej ulici na bratislavských Kramároch. Odniesol si takmer 4900 eur. V tom čase boli v pobočke dvaja klienti, nikto našťastie nebol zranený.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie PZ Policajný zbor SR