Pri Stropkove sa zrazili štyri vozidlá, zahynuli dve osoby

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Chyba v zákrute stále maldú ženu (†19) život
Mladá vodička (†19) zomrela pri nehode, ktorá sa stala vo štvrtok krátko po 14:00 medzi Novou Baňou a Orovnicou v okrese Žarnovica. Vodička Peugoetu 206 v ostrej zákrute zrejme neprispôsobila rýchlosť, v ďalšej zákrute dostala šmyk, prešla do protismeru a narazila do protiidúcej Octavie. Vodička zomrela na mieste, v Octavii sa zranila 51-ročná spolujazdkyňa a 55-ročný vodič. Foto: SITA/KR PZ Banská Bystrica

BRATISLAVA/STROPKOV 29. septembra (WebNoviny.sk) – Dve obete a troch zranených si vyžiadala ranná zrážka troch osobných a jedného nákladného auta pri Stropkove. Štyridsaťročný poľský vodič nákladného auta s návesom prešiel zo zatiaľ nezistených príčin do protismeru a zachytil Audi A4.

Následne sa čelne zrazil so Škodou Superb. Audi po náraze odhodilo a narazilo do Fiatu Marea. Ako agentúru SITA informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, 23-ročný vodič a 34-ročný spolujazdec zo Škody Superb zomreli na mieste. Obaja boli z obce Kožuchovce. Ďalšie tri osoby utrpeli bližšie neurčené zranenia. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje, v prípade je začaté trestné stíhanie pre usmrtenie.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať