Mladík šoféroval opitý, zrážal všetko, čo mu stálo v ceste

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Thinkstock

BRATISLAVA 1. októbra (WebNoviny.sk) – Opitý mladík nezvládol v stredu jazdu na svojom Fiate Bravo v obci Rakovnica v okrese Rožňava v smere do Štítnika a havaroval.

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, 20-ročný Rožňavčan dostal šmyk a dostal sa mimo cestu, narazil do odstavenej Škody Favorit aj do Fabie na opačnej strane cesty, následne „nabral“ VW Polo. Narazil i do kovového plota rodinného domu a tiež do dreveného stĺpa telefónneho vedenia, ktorý zlomil.

Škoda, ktorú spôsobil, zatiaľ nie je vyčíslená. Po nehode polícia mladému mužovi namerala 1,50 promile alkoholu v dychu. Mladého Rožňavčana tak policajti zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia.

Ďalší 27-ročný vodič z Letanoviec viedol v stredu motorku značky Cagiva bez evidenčného čísla po ceste v obci Letanovce v okrese Spišská Nová Ves, nezvládol riadenie, začal balansovať a následne spadol. Motocyklistovi, ktorý jazdil bez vodičáku a bez helmy na hlave, policajti namerali 1,83 promile alkoholu v dychu. Mladý muž sa pri nehode ťažko zranil.

Obaja už čelia obvineniu z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo im hrozí trest odňatia slobody na jeden rok.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať