Ďalšie mestá majú v MHD wi-fi

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bratislava pre všetkých
Autobusová doprava počas podujatia Bratislava pre všetkých - Dni otvorených dverí samosprávy. Bratislava, 20. apríl 2013. Foto: SITA/Diana Černáková

Spoločnosť See&Go ktorá prevádzkuje obrazovky a voľnú wifi v autobusoch, oficiálne spustila prevádzku v ďalších dvoch mestách.

V Nitre má 15 autobusov obrazovky aj wifi, v Poprade pribudli wifi v štyroch autobusoch, kde už boli inštalovanané obrazovky.

Podľa Petra Chruma zo spoločnosti See&Go sa wifi sieť v najbližších dňoch výrazne rozšíri. „V priebehu mesiaca bude pridaných 50 autobusov Slovak Lines, následne doplníme sieť v Košiciach a doťahujeme rokovania s Prešovom, kde budú obrazovky v 20 autobusoch a wifi v ďalších tridsiatich.“

Ďalšou novinkou je spustenie infoportálu na obrazovkách. V textovom spravodajstve boli doplnené správy od portálu Webnoviny.sk o online informácie z dopravných podnikov a magistátov miest.

V ostatných dňoch službu výrazne vyžíval dopravný podnik a magistrát hlavného mesta na online informovanie cestujúcich pri povodniach. Aj touto cestou vedel informovať obyvateľov o výlukách a zmenách v doprave a celkovej situácii v meste počas povodní.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať