Hľadajú nezvestnú Ivanu Gáherovú

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nezvestna
Nezvestná 23-ročná Ivana Gáherová zo Skačian. Foto: SITA/KR PZ Trenčín

BRATISLAVA 21. Júna (WEBNOVINY) – Policajti z Partizánskeho žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej 23-ročnej Ivane Gáherovej zo Skačian.

Jej nezvestnosť policajtom oznámil brat v stredu.

Ivana odišla ešte 14. júna, teda minulý piatok popoludní, na autobus do Bánoviec nad Bebravou, kde sa mala stretnúť so svojou spolužiačkou. Odtiaľ mali ísť do Vysokých Tatier, kde mali byť do pondelka 17. júna.

„Matka sa svojej dcére snažila dovolať v nedeľu, ale márne. Ivana nebola nikdy v minulosti nezvestná,“ poznamenala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Nezvestná žena nie je užívateľka drog a nepije alkohol. Neozvala sa svojej rodine, ani svojim kamarátkam, známym a nepodala o sebe nikomu žiadnu správu. Taktiež nie je známe miesto, kde by sa mohol zdržiavať.

Gáherová je 178 cm vysoká, štíhlej postavy. Má blond vlasy po plecia a modré oči. Na sebe mala modré rifle, tmavomodré tričko a na nohách obuté botasky. Akékoľvek informácie o nezvestnej môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia