Lupič ukradol nafukovací bazén, iný sa ulakomil na radiátory

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zlodej
Foto: Ilustračné foto: skyscanner.net

BRATISLAVA/PREŠOV 24. októbra (WEBNOVINY) – Trojmetrový nafukovací bazén si odniesol zlodej, ktorý zavítal na pozemok rodinného domu na Poľnej ulici vo Veľkej Lomnici v okrese Kežmarok.

Nezabránil mu v tom ani dvojmetrový drevený plot. Páchateľ ho bez problémov preliezol a okrem bazéna zobral aj medené kolienko z odkvapovej rúry. Majiteľovi spôsobil škodu 70 eur.

Zlodej úradoval aj v objekte bývalého Zdravotného strediska v obci Stakčín v okrese Snina. V tomto prípade páchateľ skončil v rukách polície.

Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, 47-ročný miestny muž si na káre postupne odviezol minimálne 15 plechových a liatinových radiátorov a predával ich v zberných surovinách. Obecnému úradu ako vlastníkovi pozemku spôsobil škodu minimálne 850 eur. Muž obvinený z krádeže je stíhaný na slobode.

Zlodejov chytili policajti aj v pohostinstve v obci Kojatice v okrese Prešov. Na sladkosti, cigarety, či žuvačky sem prišli miestne deti – 16-ročný chlapec, dve 13-ročného dievčatá a ich iba 12-ročný komplic. Najstaršieho z partie policajti obvinili, je stíhaný na slobode. Jeho pomocníci sa vzhľadom na svoj vek obvineniam vyhli.

Z jedného z hrobov na Martinskom cintoríne v Bratislave ukradli náhrobný kameň z ružového mramoru. Škody sú približne 500 eur. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, polícia už v prípade začala trestné stíhanie pre krádež a po zlodejovi pátrajú.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať