Malý Dunaj vyplavil ďalšiu obeť, muža unášal prúd

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Jelka, cln, patranie, utopene deti
Pátracia akcia po dvoch nezvestných deťoch, dvánasťročnom dievčati a rovnako starom chlapcovi, v toku Malého Dunaja pri obci Jelka v okrese Galanta. Foto: SITA/Pavol Machovič

BRATISLAVA 23. júna (WEBNOVINY) – Polícia pátra po totožnosti muža, ktorého telo vytiahli hasiči v sobotu z Malého Dunaja.

Policajtom pred 17:00 oznámil náhodný okoloidúci, že Malý Dunaj pri Starých záhradách unáša v smere k hlavnému toku osobu.

Príslušníci Hasičského a Záchranného zboru potom vytiahli z rieky telo neznámeho muža. Podľa doterajších zistení ide o muža staršieho veku, ktorý mohol mať 60 až 70 rokov.

Jeho identita známa nie je. Privolaný lekár na mieste konštatoval smrť a ako predbežnú príčinu smrti určil udusenie utopením. „Presné príčiny určia až výsledky nariadenej pitvy,“ uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Vyšetrovateľ druhého bratislavského okresu už začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

V piatok našli v Malom Dunaji utopené dve deti vo veku 12 rokov. O topiacich sa deťoch informovali hasičov vodáci, ktorí v stredu popoludní splavovali Malý Dunaj. Pôvodne nahlásili štyri topiace sa deti, dve dievčatá sa podľa hovorcu trnavských hasičov Mariána Hrušku dokázali zachytiť o konáre stromov a drevené mólo.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia