Pozrite si kontroverzný zoznam nominantov od Igora Matoviča

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Igor matovič
Nezaradený poslanec Národnej rady SR a líder Obyčajných ľudí Igor Matovič zverejnil na svojom profile na Facebooku prvú časť zoznamu, na ktorom by sa mali nachádzať politickí nominanti na úradníckych postoch. Hovoril o tom na brífingu v parlamente. Bratislava, 6. september 2011. Foto: SITA/Diana Černáková

BRATISLAVA 6. septembra (WEBNOVINY) – Nezaradený poslanec Národnej rady SR a líder Obyčajných ľudí Igor Matovič zverejnil na svojom profile na Facebooku prvú časť zoznamu, na ktorom by sa mali nachádzať politickí nominanti na úradníckych postoch.

Pri viacerých menách v 11-stranovom zozname však chýba politická strana, ktorá mala kandidáta nominovať.

„Dnes sa mi dostal do rúk takýto zoznam mien, úradov, pozícií a … plus sú tam popísané aj nejaké politické strany. Kto vie, čo by to asi mohlo znamenať? Ak niekoho poznáte a niečo vám pri ňom nesedí, alebo chýba, napíšte, dík,“ odkázal svojim priaznivcom na Facebooku Matovič. Poslanec v minulosti otvorene hovoril o údajnej korupcii medzi politikmi, za čo si ho predvolala aj Generálna prokuratúra SR.

Matovič na prokuratúre hovoril najmä o politických nomináciách, svoju výpoveď označil za „prvú chemoterapiu straníckym nomináciám“, ktoré považuje za rakovinu. Vtedy však odmietol novinárom prezradiť akékoľvek mená či funkcie. „Pevne verím, že prokuratúra buchne po stole a povie, že stranícke nominácie, dosadzovanie rodín, známych, kamarátov je korupcia. Spolieham sa na to,“ vyhlásil 29. júla Matovič.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Igor Matovič