Medzi Petržalkou a rakúskym Kittsee nebudú jazdiť vlaky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Vlak, stanica
Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 20. septembra (WEBNOVINY) – Počas víkendu nebudú premávať vlaky medzi bratislavskou Petržalkou a rakúskym Kittsee, nahradia ich autobusy.

Ako agentúru SITA informovala riaditeľka odboru komunikácie Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Jana Morháčová, v sobotu 21. septembra a v nedeľu 22. septembra od 8:00 do 14:00 nebudú jazdiť vlaky v úseku Bratislava, Petržalka – Kittsee.

„Dôvodom je rekonštrukcia železničnej trate medzi železničnými stanicami Bratislava – Petržalka a Kittsee,“ uviedla Morháčová.

ZSSK zabezpečila pre cestujúcich náhradnú autobusovú dopravu. Všetky autobusy nadviažu v železničnej stanici Kittsee na vlaky z a do Viedne a Deutschkreutzu. Z kapacitných dôvodov sa v autobusoch nebudú môcť prepravovať bicykle a vozíky. ZSSK sa cestujúcim ospravedlňuje za prípadné vzniknuté problémy.

Všetky podrobnosti o cestovaní vlakom získajú cestujúci na čísle Kontaktného centra 18 188, pri volaniach zo zahraničia +421 2448 58 188, ktoré má nepretržitú prevádzku, v zákazníckych centrách ZSSK, v osobných pokladniciach ZSSK, na e-mailovej adrese: info@slovakrail.sk alebo na internetovej stránke http://www.slovakrail.sk alebo http://www.facebook.com/slovakrail.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať