Mladík vydávajúci sa za policajta okradol a napadol muža

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
V Petržalke sa strieľalo
Policajti vyšetrujú incident, ktorý sa odohral v utorok pred 17:00 medzi Bosákovou a Černyševského ulicou v bratislavskej Petržalke. Podľa doterajších informácií 51-ročný muž z doposiaľ nezistených príčin niekoľkokrát vystrelil na dva psy, ktoré sa pohybovali po ulici bez vôdzky. Následne došlo k incidentu medzi strelcom a majiteľom psov. Pritom utrpel 34-ročný Bratislavčan strelné poranenia a bol prevezený na lekárske ošetrenie do nemocnice. Foto: SITA/Marián Peiger

BRATISLAVA 6. septembra (WEBNOVINY) – Bratislavská polícia chytila vo štvrtok 22-ročného muža, ktorý sa vydával za príslušníka kriminálnej polície a lúpežne prepadol v parku na Budatínskej ulici 34-ročného muža.

Pri lúpeži mu ukradol 10 eur, hrozí mu sedem až 12 rokov odňatia slobody, agentúru SITA o tom informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Krátko predtým, ako muž skončil v rukách polície, tá prijala oznámenie na linke 158 o lúpežnom prepadnutí. Na miesto sa ihneď dostavila hliadka, ktorá situáciu preverila a podozrivého muža po niekoľkých minútach zadržala. V súčasnosti už čelí 22-ročný Dušan z Bratislavy obvineniu zo zločinu lúpeže

Podľa doterajšieho vyšetrovania obvinený Bratislavčan vo štvrtok približne pol hodinu po polnoci fyzicky napadol v parku na Budatínskej ulici v Bratislave poškodeného, ktorý v tom čase spal na lavičke. Poškodený sa zobudil a Dušan mu tvrdil, že je príslušníkom kriminálnej polície a môže mu dať pokutu až 60 eur za to, že tam spí.

Keď mu poškodený povedal, že toľko peňazí nemá, začal sa mu Bratislavčan vyhrážať zabitím a útokom svojho psa, ktorého k napadnutiu podnecoval. Poškodený mu dal v obave o svoj život a zdravie desať eur. Následne mu Dušan prikázal, aby vybral zo svojho mobilu SIM kartu a dal mu ju.

Potom ho udrel päsťou do tváre a opätovne žiadal peniaze. Prepadnutý muž už pri sebe žiadne peniaze nemal, dal mu teda aspoň všetky svoje cigarety. Týmto konaním vznikla poškodenému škoda 10 eur, zranený nebol.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať