Dráma v Šali, syn neprežil útok nožom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nôž
Foto: SITA/KRPZ Banská Bystrica

BRATISLAVA 24. novembra (WEBNOVINY) – Zranený muž, ktorého v sobotu pichol nožom v Šali na Rímskej ulici iný muž, po prevoze do nemocnice zomrel.

Ako uviedla pre agentúru SITA nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, vyšetrovateľka začala trestné stíhanie vo veci zločinu vraždy.

Podozrivého páchateľa polícia zadržala, no čo bolo motívom vraždy zatiaľ nevie. Podľa neoficiálnych a predbežných informácií malo ísť o peniaze.

Dvadsaťdeväťročný muž vošiel do domu, kde mal údajne zaútočiť na otca so synom. „Potom, čo sa synovi podarilo vyslobodiť, ho páchateľ štyrikrát bodol do krku, hrude a nôh,“ uviedla Bruchterová.

Páchateľ po útoku na syna následne z domu ušiel, otec sa rozbehol za ním, na neďalekej ulici ho dobehol a postrelil ho do nohy. Keď to videla jeho matka, vyskočila z okna. So zlomenou nohou je momentálne vo Fakultnej nemocnici v Nitre. Psychicky sa zrútila.

Podľa informácií TV Markíza bol útočníkom bývalý zamestnanec napadnutej rodiny, ktorá má v meste obchod s oblečením. Číňana polícia vypočuje až po zabezpečení tlmočníka. Vypočutý zatiaľ nebol ani 29-ročný Zdenko S. z Tešedíkova, ktorý leží so strelným poranením nohy v nemocnici.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať